facebook

Tilføjet til kurv

Hvad er Ubuy?

Ubuy er ikke dit sædvanlige e-handelswebsted, vi giver vores kunder adgang til et fremragende udvalg af produkter. Dagens shoppere vil have mere i en kortere periode, og lad os ikke glemme de nemme købsmetoder og levering for at gøre det værd. Ubuy er baseret i Kuwait og tilbyder sine tjenester i mere end 50 lande rundt om i verden for at give sine kunder adgang til produktkategorier, der holder dem tilbage.

Ubuy, vi leverer

 • 6

  Kontinenter

 • 90+

  Lande

 • 10,000+

  Byer

 • 50+

  Millioner af produkter

world map
ubuy core values

Vores kerneværdier

Da vi voksede, blev det vigtigere at angive og definere vores kerneværdier, hvor vi udvikler vores brand og forretningsstrategi. Dette er vores værdier, som vi lever efter:

Vores vækst

Vi er blevet spurgt, hvordan vi er vokset så hurtigt, svaret er simpelt. Vi har placeret organisationen i at levere de bedste og billigste produkter og at levere den bedst mulige kundeservice gennem teknologi. Internt kalder vi dette vores Supercalifragilisticexpialidocious filosofi.

 • Tilslutning til producenter

  Ubuy.com er en ikke-tilknyttet tredjepartsudbyder af produkter, der findes på dette websted. Medmindre andet er angivet, er Ubuy ikke tilknyttet producenterne af de produkter, der findes på webstedet, og produkterne, der findes her, kommer uafhængigt på vegne af køberen.
 • Producentens garantier

  Alle produktnavne, logoer og mærker på dette websted tilhører deres respektive ejere. Alle firma-, produkt- og servicenavne, der bruges på dette websted, er kun til identifikationsformål. Produkter leveret af Ubuy produceres ikke af Ubuy, og brug af firmanavne, logoer og mærker indebærer ikke godkendelse.
 • Tredjeparts varemærker

  Mens Ubuy leverer produkter, som de erhverver gennem ægte kilder, som en ikke-tilknyttet tredjepartskilde af produkter, kan køb foretaget via dette websted, ugyldiggøre forskellige fordele, der tilbydes af producenten af varen, såsom garantier, returpolitikker og serviceaftaler. Desuden KAN produkterne være underlagt forskellige kvalitetskontrolpolitikker end dem, der tilbydes af autoriserede forhandlere, såsom klimakontrol, lagring af lagre og andre kvalitetskontrolforanstaltninger.
 • Typen af de leverede produkter - Ansvarsfraskrivelse for producentens garantier og politikker

  Som en ikke-tilknyttet tredjepartsudbyder af produkter kan køb foretaget gennem Ubuy MULIGT annullere forskellige fordele, der tilbydes af produktets producent, såsom garantier, returpolitikker og serviceaftaler. UBUY ANBEFALER, AT ENHVER KØBER AF PRODUKTER PÅ DETTE WEBSTED GODKENDER ALLE GARANTIER ELLER ANDRE POLITIK FOR FREMSTILLEREN FOR AT BESTEMME HVIS KØBET GENNEM UBUY VIL PÅVIRKE ANVENDELSEN AF ALLE GARANTIER ELLER POLITIK anses ikke for at skabe nogen garanti af Ubuy. Alle varer, der sælges på dette websted, leveres af Ubuy på en "As Is" -basis uden yderligere garanti af nogen art.