facebook
Tilføjet til kurv

Intellektuel ejendom

Intellektuel ejendomsret

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder, (inklusive men ikke begrænset til ophavsret, varemærker, registrerede og uregistrerede designs, databaserettigheder, domænenavne og goodwill i alt indhold inkluderet på dette websted og i Ubuy Co til styring og design af websteder WLL (KW) , inklusive al tekst, grafik, logoer, fotografier og billeder) er Ubuy Co's eksklusive ejendom til administration og design af websteder WLL (KW) og dets tilknyttede selskaber ("Ubuy WLL") eller dets licensgivere og er beskyttet af gældende lovgivning over hele verden . Enhver kommerciel brug, inklusive reproduktion, ændring, distribution og transmission af indhold er strengt forbudt uden forudgående skriftligt samtykke fra Ubuy Co til administration og design af websteder W.L.L (KW).

Ubuy Co til styring og design af websteder WL.L (KW) har ry for at levere en shopping-handelsplatform af høj kvalitet. Ubuy Co til styring og design af websteder W.L.L (KW) varemærker er vigtige virksomhedsaktiver, og Ubuy Co til administration og design af websteder W.L.L (KW) kræver, at de bruges korrekt. For at opretholde sit omdømme og beskytte dets varemærker beskytter Anta Tashtari Web Development And Management W.L.L flittigt mod overtrædelser af varemærker.

Klager om intellektuel ejendom

Ubuy Co til styring og design af websteder W.L.L (KW) stræber efter at sikre fuld overholdelse af love om intellektuel ejendomsret og for at sikre, at listede varer ikke krænker tredjeparts intellektuelle ejendomsret. I overensstemmelse med vores politik for intellektuel ejendom skal du dog følge den relevante vejledning nedenfor for at give os mulighed for at undersøge, vurdere og svare på din klage.

Varemærkeklage

 1. Rapporter din varemærkeklage skriftligt og identificer relevante registrerings- / ansøgningsnumre, registreringslandet og ejeren.
 2. Angiv komplette kontaktoplysninger (fuldt navn, postadresse, e-mail-adresse og telefonnummer).
 3. Giv en beskrivelse af indholdet på vores websted, som du hævder er i strid med et varemærke og information, der er rimeligt nok til, at vi kan finde materialet på vores websted (f.eks. URL'er og skærmbilleder).
 4. Giv en beskrivelse af, hvordan varemærket angiveligt krænkes.
 5. Giv en elektronisk eller fysisk signatur, der bekræfter, at du handler på vegne af varemærkeejeren og
 6. Vedhæftede filer, der er relevante for din anmodning.

 

Andre klager over intellektuel ejendom

 1. Rapporter din klage over intellektuel ejendom skriftligt og identificer eventuelle relevante registrerings- / ansøgningsnumre, registreringslandet og ejeren.
 2. Angiv komplette kontaktoplysninger (fuldt navn, postadresse, e-mail-adresse og telefonnummer).
 3. Giv en beskrivelse af indholdet på vores websted, som du hævder krænker intellektuel ejendomsret og information, der er rimelig nok til, at vi kan finde materialet på vores websted (f.eks. URL'er og skærmbilleder).
 4. Giv en beskrivelse af, hvordan intellektuel ejendom angiveligt krænkes.
 5. Giv en elektronisk eller fysisk signatur, der bekræfter, at du handler på vegne af intellektuel ejendomsejer, og
 6. Vedhæftede filer, der er relevante for din anmodning.

Copyright klage

 1. Rapporter din copyright-klage skriftligt.
 2. Medtag en beskrivelse af det ophavsretligt beskyttede arbejde, der hævdes at være krænket, og en beskrivelse af det indhold på vores websted, som du hævder, krænker din ophavsret.
 3. Giv oplysninger med rimelighed nok til, at vi kan finde materialet på vores websted (f.eks. URL'er og skærmbilleder).
 4. Giv en erklæring om det.
  • Du er i god tro overbevist om, at brug af det beskrevne copyrightbeskyttede indhold på den måde, der klages over, ikke er autoriseret af ophavsretsejeren, dets agent eller loven.
  • Oplysningerne i klagen er korrekte; og.
  • Under straf for mened er du ejer eller autoriseret til at handle på vegne af ejeren af ​​en eksklusiv ophavsret, der angiveligt er krænket.

Send din klage til legal@ubuy.com eller via post: Anta Tashtari Web Development And Management W.L.L, PO BOX 1320 Safat 13014 Kuwait. Vi tilstræber at svare på en sådan klage inden for ti arbejdsdage.