Tilføjet til kurv

Retur- og tilbagebetalingspolitik

Har du modtaget et forkert, beskadiget, defekt produkt(er) eller produkt(er) med manglende dele? Bare rolig, vores support- og driftsteam er her for at hjælpe dig på den bedst mulige måde. Vores mål er at levere fremragende service til vores kunder.

Returpolitikker og -procedure

Kunden kan returnere forkerte, beskadigede, defekte eller manglende dele / ufuldstændige produkter. Hvis produktet er beskadiget, skal kunden informere det tildelte transportfirma og Ubuy inden for 3 dage efter leveringen, og i tilfælde af andre forhold er returvinduet åbent i 7 dage efter leveringen. Vores politik tager ikke højde for kundeproblemer efter 7 dage efter levering. Vi beklager ulejligheden.

Kunden skal opfylde følgende betingelser for at returnere et produkt:

 1. Kunden skal kontakte os inden for 7 dage efter leveringen.
 2. Produktet skal være i ubrugt stand og skal kunne sælges igen.
 3. Produktet skal være i originalemballage, som indeholder mærkets/producentens emballage, MRP-mærket intakt, brugermanual og garantibevis.
 4. Produktet returneres af kunden i sin helhed med alt tilbehør eller gratis gaver, der er med i pakken.

Kunden skal kontakte vores supportteam for at rapportere et problem vedrørende det beskadigede, defekte eller forkerte produkt.

Kunden skal levere/uploade alle de nødvendige billeder og videoer med en kort detaljeret beskrivelse, som vil hjælpe teamet med at undersøge sagen.

Produktkategorier og betingelser, der ikke kan returneres:

 1. Specifikke kategorier som undertøj, lingerie, badetøj, skønhedsprodukter, parfume/deodorant og gratis tøj, dagligvarer og gourmetvarer, smykker, dyreartikler, bøger, musik, film, batterier osv. er ikke berettiget til returnering og tilbagebetaling.
 2. Produkter med manglende etiketter eller tilbehør.
 3. Digitale produkter.
 4. Produkter, der er blevet manipuleret med eller mangler serienumre.
 5. Et produkt, der er blevet brugt eller installeret af kunden.
 6. Ethvert produkt, der ikke er i sin originale form eller emballage.
 7. Renoverede produkter eller brugte produkter er ikke berettiget til returnering.
 8. Produkter, der ikke er beskadiget, defekte eller forskellige fra det, der oprindeligt blev bestilt.

Politikker og procedurer for refundering

I tilfælde af en returnering vil refusionsprocessen først begynde, når produktet er blevet modtaget, inspiceret og undersøgt på vores lagerfaciliteter, og det fremgår, at det opfylder kriterierne for berettigelse. Godkendelse eller afvisning af refusion afhænger af den undersøgelse, der foretages af det ansvarlige team.

Når vi har iværksat en tilbagebetaling, vil det tage ca. 7-10 hverdage, før beløbet er afspejlet i den oprindelige betalingsmetode. Det samme varierer dog alt efter bankens afviklingsstandarder. Når det gælder Ucredit, vil beløbet blive vist på din Ubuy-konto inden for 24-48 arbejdstimer. Kontakt venligst vores supportteam for mere information.

Politik for tilbagebetaling af told, gebyrer, afgifter og moms i tilfælde af et forkert, beskadiget eller defekt produkt eller et produkt med manglende dele:

 1. Hvis kunden blev opkrævet told, afgifter, skatter eller moms på forhånd af Ubuy, vil beløbet blive refunderet på betalingsgatewayen.
 2. Hvis told, afgifter, skatter eller moms ikke er blevet opkrævet på forhånd af Ubuy, vil beløbet kun blive refunderet som Ucredit.

Bemærk venligst, at told, skatter og moms ikke vil blive refunderet, undtagen når en forkert, beskadiget, defekt eller manglende del / ufuldstændig produkt er leveret.

Udsalgsvarer:

Produkter, der er en del af et udsalg/kampagnetilbud, kan ikke refunderes, medmindre de er defekte.